Inovativnost, kreativnost i kvaliteta bez kompromisa krase domaćina starta natjecanja - VARIONICA. Varionica je craft pivovara koju čini ekipa entuzijasta i profesionalaca povezanih obiteljsko-prijateljskim vezama. Okupljeni oko misije stvaranja vrhunskih i kreativnih craftica te suradnje s kolegama iz gastro svijeta stalno tragamo za novim i zanimljivim okusima.


Osnivači Varionice su entuzijasti i pioniri craft scene u Hrvatskoj Matija Mrazek i Davor Simičić koji su svoj višegodišnji hobi od 2014. godine uspjeli pretočiti u ovu ozbiljnu proizvodnu priču. Varionica je razvila svoj vrlo prepoznatljivi vizualni identitet čija je autorica Matijina sestra Ana, a njegova djevojka Ana, akademska kiparica pretače to u drvo i metal. Pisarovina je danas vrlo mlada industrijska zona, geografski dobro postavljena. Nit vodilja Raditi dobro pivo i isprobavati različite stilove.

Želimo Vam dobrodošlicu!

Web stranice: @varionica_brewery
Instagram: www.varionica.com
Adresa ureda utrke: Sajmnišna cesta 7, 10 451 Pisarovina


||| START NATJECATELJA PREMA KATEGORIJAMASTART PRVE UTRKE: u 10.00h    5 kruga    19,00 km
Za licencirane kategorije: POČETNICI - (Do 13, Do 14, Do 15) (m/ž), KADETI (ž)   

Kategorije nelicencirani i jednodnevne licence : startaju sa kategorijom početnika   

START DRUGE UTRKE: u 11.30h    11 kruga    41,80 km
Za licencirane kategorije: KADETI (m), VETERANI (A-D) (m/ž)
Napomena: za licencirane kategorije REKREATIVCI, SPORT

START TREĆE UTRKE: u 13.30h    16 kruga    60,80 km
Za licencirane kategorije: ELITE, U23, JUNIORI (m/ž)(*) DODATNA NAPOMENA: na dan utrke, u subotu 19.09.2020. prijave natjecatelja su moguće najkasnije do 30min prije početka starta discipline