Poštovani sudionici natjecanja,
jesenski dio priprema obogatili smo jednim novim natjecanjem - KRITERIJ PISAROVINA 2020. koje smo ove sezone odlučili uvrstiti u rekreativni kalendar HBS-a. Pisarovina je popularna cikloturistička destinacija, sa poznatim stazama za pripreme biciklista. Ovogodišnja cestovna kružna utrka na konačan cilj, organizirana je pod organizacijom biciklističkog kluba BK SLJEME.


Natjecatelji će na vrlo atraktivnoj stazi u drugom djelu rekreativnog i natjecateljskog kalendara moći potvrditi formu. Službenim biltenom Vama natjecateljima, vođama ekipa, logistici te sudačkom kolegiju kao i svim članovima organizacije želimo Vam dati što više potrebnih informacija s ciljem uspješne pripreme. Želio bih se zahvaliti HBS-u na kontinuiranoj podršci i suradnji čiji smo aktivni član od prosinca 2012. kao i našim sponzorima, partnerima te prijateljima kluba.

Dragi biciklisti, dobrodošli!


||| START NATJECATELJA PREMA KATEGORIJAMASTART PRVE UTRKE: u 10.00h    5 kruga    19,00 km
Za licencirane kategorije: POČETNICI - (Do 13, Do 14, Do 15) (m/ž), KADETI (ž)   

Kategorije nelicencirani i jednodnevne licence : startaju sa kategorijom početnika   

START DRUGE UTRKE: u 11.30h    11 kruga    41,80 km
Za licencirane kategorije: KADETI (m), VETERANI (A-D) (m/ž)
Napomena: za licencirane kategorije REKREATIVCI, SPORT

START TREĆE UTRKE: u 13.30h    16 kruga    60,80 km
Za licencirane kategorije: ELITE, U23, JUNIORI (m/ž)(*) DODATNA NAPOMENA: na dan utrke, u subotu 19.09.2020. prijave natjecatelja su moguće najkasnije do 30min prije početka starta discipline